VVS plánuje v Trebišove a Stropkove odkanalizovanie a rozšírenie ČOV

18.03.2011 Stropkov

Bratislava 18. marca (TASR) - Východoslovenská vodárenská spoločnosť (VVS), a.s., plánuje v Trebišove odkanalizovanie ulíc a rozšírenie kapacity čistiarne odpadových vôd (ČOV) v predpokladanej hodnote zákazky 10,32 milióna eur bez DPH. Vyplýva to z informatívneho oznámenia vo Vestníku verejného obstarávania.
VVS zároveň plánuje za 16,57 milióna eur bez DPH vybudovanie kanalizácie v obciach Krušinec, Tisinec, rozšírenie kanalizácie v meste Stropkov a vybudovanie kanalizácie v mestskej časti Bokša. Predmetom zákazky je aj intenzifikácia existujúcej ČOV v meste Stropkov.
Obidve plánované zákazky sa budú financovať z Kohézneho fondu, zo štátneho rozpočtu a z vlastných zdrojov obstarávateľa a mali by sa ukončiť počas 30 mesiacov od uzatvorenia zmluvy.
Východoslovenská vodárenská spoločnosť, a.s., Košice vznikla zápisom do Obchodného registra SR v máji 2003. Predmetom jej činnosti je najmä prevádzkovanie verejných vodovodov a verejných kanalizácií. Firma eviduje základné imanie v objeme 243,88 milióna eur.
 

Vyberte región